Lady stúdió fotózás

Stúdió fotózás Budapest

Lady fotó csomag

40 000 HUF / 105 EUR

A Lady fotócsomag Ideális választás, ha csak néhány kiváló minőségű képet szeretnél, amelyek tökéletesen tükrözik az elképzelt stílust és hangulatot.

Fotózás után

5 db fénykép

Időtartam

60 perc

Ez a csomag egy órás fotózást kínál egy tapasztalt és kreatív női fényképésszel, aki segít életre kelteni az elképzeléseidet.
Legyen szó portrékról, divatfotózásról, vagy akár egyedi kreatív koncepciókról, a fotósunk mindent megtesz azért, hogy a végeredmény megfeleljen az elképzeléseidnek.

A fotózás egy modern, jól felszerelt stúdióban zajlik, amely minden szükséges eszközzel és világítástechnikai megoldással rendelkezik.
A stúdióban van sminkszoba és öltöző is, így minden adott ahhoz, hogy a fotózás zökkenőmentesen és kényelmesen történjen.

A csomag részeként 5 darab retusált képet kapsz, amelyeket gondos utómunkával készítünk el, hogy a végeredmény igazán professzionális és lenyűgöző legyen.
A retusált képeket az előre megbeszélt koncepció alapján alakítjuk ki, így biztos lehetsz benne, hogy azok pontosan tükrözik majd a stílusodat és személyiségedet.

Válaszd a Lady fotócsomagot, ha szeretnél magadról olyan fotókat, amelyek  örök emlékként szolgálnak majd.

Foglalj időpontot még ma, és élvezd a fotózás minden pillanatát egy barátságos és támogató környezetben!

5 db retusált, nagyfelbontású JPG formátumú fénykép

Stúdió felszerelés

BDSM Kiegészítők

BDSM Tematika

Kérdésed van?

Ha bármilyen kérdésed van a szolgáltatásainkkal, a stúdióval, vagy a fotózás menetével kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!